Generelt

Brug ferien her hjemme sammen med børene

Barn udenfor

Gør brug af en trampolin

Tag børnene med ud i haven og giv dem oplevelsen af en dansk sommer, som de ikke får nede syd på. Selvom der er mange gode grunde til at rejse ned syd på om sommeren, så er der også god grund til at blive hjemme. Når det gode vejr er fremme, så er der ikke noget, som at være herhjemme. Men børnene skal også have en aktivitet, som de kan give sig til, hvis de skal have det sjovt. Her kan man f.eks. bruge en trampolin, som kan være med at skabe den sjove aktivitet, der får dem til at få lyst til at komme uden for. For fleste børn er det sjovt at hoppe i trampolin, hvor man lave forskellige tricks og få brugt kroppen på en anden måde.

Børnene bliver klogere på sig selv deres krop

Med en trampolin vil man kunne gøre det hele mere spændene. Børene får den motion, som de har brug for. De kan være sammen med venner og virkelig få testet sig selv af og deres egenskaber på en trampolin. Her lære de deres krop bedre at kende og hvad den kan præstere, og dette er vigtigt for barnets videre udvikling.

Børn kan få brugt mange timer ved en trampolin, da tiden flyver afsted, når de hopper og har det sjovt med hinanden.

Mere fysisk aktive herhjemme

Selvom rejsen syd på også giver nogle andre oplevelser for børnene, så er der ikke så stor sandsynlighed for at de vil lige så fysik aktive, når de rejser. Der vil måske blive gået lidt, men det er så også det. Ellers vil man ligge og slikke sol og være nede ved stranden og dase dagen lang. Dette kommer der jo ikke så meget bevægelse ud af og derfor kan man sagtens tage en ferie herhjemme, især hvis det er godt vejr.

Similar Posts