Generelt

De bedste aktiviteter til den action glade rejsende

Det er bestemt ikke alle, som foretrækker timevis af solbadning på en eksotisk bountystrand eller bare slynge sig ned i liggestolen ved poolens kant. Nogle typer af rejsende ønsker, at få en på opleveren og dette gør man bedst ved at opsøge de steder, hvor dette er muligt. I det følgende kan man få indsigt i, hvilke aktiviteter man med fordel bør overveje, hvis man elsker action, prægede oplevelser, som man først sent vil glemme.

Bungyjump er en sikker vinder!

Bungyjump er måske en af de mest vilde, og samtidigt en af de mest kendte action-aktiviteter man kan prøve kræfter med, hvis man som rejsende, har et ønske om at få sig en hæsblæsende oplevelse i særklasse. Det er på adskillige turistdestinationer muligt at afprøve kræfter med denne aktivitet, men skulle man have Sydafrika som sin rejsedestination, vil Bloukrans Bridge Bungy fungere som et udmærket bud, da denne med sine 216 meter er verdens højeste bungyjump. Man behøver dog ikke tage hele vejen til udlandet for hverken af bungyjumpe eller skydive, da dette også er muligt her i Danmark. Skulle man have lysten til at prøve en af disse action-aktiviteter, eller har man blot et ønske om at forkæle en kær bekendt, er det muligt at se mere her.

River rafting

Hvis man både elsker en god portion action kombineret med en smuk naturoplevelse, vil et godt bud på en action præget oplevelse være river rafting. River rafting fungerer som et godt alternativ til bungyjump, hvis man eksempelvis lider af højdeskræk. Desuden er det muligt at eksperimentere med denne aktivitet i en lang række af forskellige rejsedestinationer. F.eks. er det muligt at river-rafte i Norge, hvor man som rejsende sikrer sig en action fyldt oplevelse på de højtbrusende elve, eller man kan river-rafte ned langs en af de mange Thailandske floder, som oftest er omgivet af grøn og frodig natur.

Faldskærmsudspring

3,2,1- Hop! Man kan næsten forestille sig, hvilket voldsomt sug det vil give i maven alt i mens adrenalinen pumper løs, når man kaster sig ud fra et fly i flere kilometers højde. Faldskærmsudspring er den perfekte aktivitet til den rejsende, som kræver en oplevelse med maksimalt tryk på. Der findes et væld af rejsedestinationer, som udbyder faldskærmsudspring, og samtidigt er der ofte penge at spare, da priserne i flere tilfælde vil være lavere end her i Danmark.

 

 

 

Similar Posts