Gode tips

Dette skal du huske at have med på safarirejsen

Skal du snart på safarirejse? Så er det da super vigtigt, at du får alt det vigtige med på rejsen. Det kan dog godt være lidt svært at komme i tanke om alle de vigtige ting, som man bør have med på en safaritur. Her får du dog et par gode forslag til, hvad du skal have med dig på safarirejsen.

Pas

Safari rejser i skønne Afrika kræver altid, at man har et pas med sig. Dette er en selvfølge, da du blandt andet skal benytte dette til at komme igennem lufthavnen.

Rejseforsikring

En rejseforsikring er ligeledes super essentiel, når man skal på en safarirejse. Man kan nemlig ikke gøre særligt meget på safarirejsen, hvis man ikke har sin rejseforsikring med sig på turen. Dermed bør du altid huske at have rejseforsikringen på dig under hele turen.

Praktisk tøj

Det er vigtigt, at du har noget praktisk tøj med dig på safarirejsen. Det kan godt være, at du ikke ligefrem tænker, at vejret vil blive super køligt på rejsen, men det betyder ikke, at du skal afholde dig fra at medbringe en ekstra sweater i kufferten. Dog betyder det heller ikke, at du ikke skal have nogle praktiske shorts og en solhat med på safarirejsen.

Et kort

Det er en god ide, at man altid ved, hvor man befinder sig, når man er ude at rejse. Dermed er det altid en god ide at have et kort over det pågældende område med sig. Hvis du eksempelvis skal på en Spændende safari i Botswana, så kan du med fordel medbringe et kort over de steder, du skal være i Botswana.

Sikkerhedskit

Man kan aldrig være for sikker, når man tager ud at rejse. Derfor skal du bestemt huske at medbringe et sikkerhedskit med dig til safarirejsen. Dermed vil du altid være sikker, hvis uheldet rammer på rejsen.

Similar Posts