Generelt Gode tips

En god ferie i Danmark

autocamper kørekort

Drømmer I også om at komme langt væk og nyde livet? Desværre sætter Corona virussen en stopper for mange af vores drømme i øjeblikket, men så er det måske tid til at udforske vores skønne Danmark. Der er mange muligheder for at slappe af, men der er også rig mulighed for at opleve ting og blive klogere.

Sommerhus

Man kan sagtens holde en god ferie i Danmark. Har I et ønske om at holde ferie med hele familien, eller ønsker I blot at være jer to, så lej et luksus sommerhus. Et luksussommerhus er oplagt for dem, der drømmer om de ro og afslapning. Der findes mange luksus sommerhuse i Danmark, så det er bare om at finde et, der passer jer og jeres behov.

Sommerhusene er typisk udstyret med luksuriøse detaljer og veludstyrede køkkener. Der er mulighed for at leje et sommerhus med indendørs swimmingpool, spa og sauna. Disse sommerhuse er især fantastiske udenfor sommersæsonen, hvor vejret er dårligt. Man kan eksempelvis gå en tur langs stranden og derefter komme hjem og varme sig i saunaen.

UNESCO’s verdensarvsliste

UNESCO’s verdensarvsliste omfatter byer, bygninger, steder og lignende, som er erklæret bevaringsværdige. Målet er at benævne og beskytte steder, der har en enestående betydning. I Danmark har vi ikke mindre end syv attraktioner med på verdensarvslisten, så hvis I vil lære lidt om Danmarks historie eller opleve naturområder ud over det sædvanlige, så besøg nogle af disse steder:

 • Christiansfeld
  – Den sønderjyske by er et unikt vidnesbyrd om en kulturel tradition, der stadig eksisterer. Uanset om du er historieelsker eller blot leder efter et hyggeligt sted, vil du med garanti blive betaget af byen.
 • Kronborg Slot
  – Kronborg slot er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte.
 • Stevns Klint
 • – Stevns klint er smuk og dramatisk. Havbundens kalk farver havet i utrolige blå farver samtidig med, at klinten står hvid og toppes med grønne kroner på træerne.
 • Nationalpark Vadehavet
  – Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Det er det blanke, stille vand kombineret med det stormende hav på ydersiden af diget. Vadehavet sprudler af liv.
 • Jelling Monumenterne
  – Jelling Monumenterne er den ældste dokumentation for, hvornår og hvordan danskerne blev kristne.
 • Roskilde Domkirke
  – Domkirken er et unikt bygningsværk og et af de vigtigste monumenter på grund af den enestående arkitektur og tilknytning til Danmarkshistorien.
 • Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland
  – Skovområderne byder på seværdigheder, kultur- og naturoplevelser for både børn og voksne.

Similar Posts