Generelt

Får styr på valget af aircondition

Det kan være en udfordring at vælge det bedste klimaanlæg. Hvilken størrelse har du brug for? Hvor meget vil det koste at køre, og hvor støjende vil det være? Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til dit hjem. Uanset om du har brug for en midlertidig løsning til de varmere måneder eller en permanent helårsløsning, behøver det ikke at være afskrækkende at købe et klimaanlæg. Du kan få forskellige slags klimaanlæg, f.eks. klimaanlæg hus til brug i huset, eller et klimaanlæg i bilen.

Vil du have en aircondition i vinduet eller som bærbar maskine? – Fordele og ulemper

Vindue: Denne stil monteres i en standard vinduesramme med en kølig luftventilator vendt indad. Vinduesenheder er designet til at afkøle et enkelt værelse og er ideelle til soveværelser og små boligarealer. Installation er midlertidig og beskadiger ikke dit vindue, men fordi disse enheder er beregnet til at passe tæt ind i vinduet, hindrer de vinduet. Denne klimaanlægstype er nem at installere – de fleste tilsluttes almindelige stikkontakter.

Bærbar: Disse kompakte enheder kan også flyttes fra rum til rum, men skal udluftes gennem en udstødningsslange ud gennem et vindue, også designet til at afkøle et enkelt rum. De leveres med udstødningssystemer, der er lette at installere og fjerne og ikke ødelægge dit hjem. De er ideelle til vinduer i ikke-standard størrelse eller til bygninger, hvor vinduesenheder er forbudt.

Prøv de kanalløse splitvægge

Kanalløs splitvæg: Disse energieffektive enheder er designet til rum, der mangler kanaler, fastgøres til væggen og forbindes til en udendørs kompressor gennem et hul i væggen. Luftkonditioneringssystemer med kanalfri splitvægge kan bestå af flere luftkøleanlæg, der er tilsluttet den samme kompressor, så de kan køle flere værelser i dit hjem på én gang. Selvom deres installation kan være kompliceret og kan kræve at ansætte en professionel, så er kanalløs klimaanlæg med splitvægge stadig mere overkommelige end centrale klimaanlæg.

Similar Posts