Gode tips

Gode lydbøger til din næste ferie

Lydbøger er et sikkert hit til ferien. Flere og flere begynder at have et hav af lydbøger med på ferien, frem for et par bøger der både fylder og vejer godt til i kufferten. På den måde er lydbøger noget smartere end de traditionelle papirbøger. Her fra 03-03-03 får du en liste over de top-5 mest populære lydbøger på nuværende tidspunkt

  1. Offer 2117 af Jussi Adler-Olsen

Bogen er det ottende bind i den super populære krimiserie om Afdeling Q. Serien har vundet flere priser, og ligger meget nært i mange danskeres hjerter. Hvis du har læst de forrige bøger, er denne her en nødvendighed for dig at have med på din næste ferie.

  1. Jytte fra Marketing er gået for i dag af Morten Münster

Bogen handler om, hvordan man opstiller adfærdsdesign, og hvordan mennesker reagerer på det. Det blev blandt andet brugt af Barack Obama til at vinde 2 præsidentvalg. Bogen er god til alle der arbejder med mennesker.

  1. Den tredje søster af Sara Blædel

Det trejde bind i historien og bedemandsdatteren Ilka. Det er historien om, hvordan man savner en familie og det at finde den på en helt anden måde, end man måske havde regnet med til at starte med.

  1. Lazarus af Lars Kepler

Bogen er det syvende bind i den spændende thriller serie om kriminalkommissær Joona Linna.

  1. Oxen – Lupus af Jens Henrik Jensen

Bogen indgår i serien om Oxen, og er dermed nummer 4 i serien. Jens Henrik Jensen er kendt for at skrive meget medrivende krimier, så denne bog vil være en hit ved poolen.

 

Et godt sted at lytte til lydbøger er gennem saxo.com. De har et stort udvalg af lydbøger, som man kan dykke dybere ned i og finde alle de ovenstående, men også finde noget helt andet hvis der ikke er nogle af de ovenstående, der passer til ens smag

Similar Posts