Generelt Gode tips

Guide: Sådan skaber du et bedre arbejdsmiljø

Mødelokale

Hvis en arbejdsplads skal være god, er det essentielt, at medarbejderne kan lide at gå på arbejde. Her får du 3 tips til et bedre arbejdsmiljø

Vi bruger mange timer hver dag på arbejdspladsen, og derfor er det essentielt, at det er et sted, vi kan lide at være. Arbejdsmiljøet er altafgørende for, om de ansatte har det godt, både psykisk og fysisk.

#1: Vælg ergonomiske kontormøbler

Det er vigtigt, at det er behageligt at være på arbejde. Typisk sidder vi ned det meste af dagen, og derfor kan det være en fordel at investere lidt flere penge, når det kommer til køb af kontorstole og – skriveborde som disse.

Vælg nogle, der er behageligt at befinde sig i og ved, og som har mulighed for at blive justeret, så det er muligt for medarbejderne at ændre position i løbet af arbejdsdagen. Hæve-/sænkeborde er en god idé, ligesom du bør investere i en kontorstol, hvor der er støtte i lænd og nakke.

#2: Lad de ansatte holde små pauser

Når man sidder ned og koncentrerer sig i løbet af arbejdsdagen, er det vigtigt, at man kan få en pause, så man kan arbejde videre igen bagefter. Ingen kan koncentrere sig i otte timer om dagen, fem dage om ugen. Det er simpelthen umuligt.

#3: Planter og grønt skaber liv

Arbejdsmiljøet er ikke udelukkende betinget af, at der skal være plads til mindre pauser og god komfort, når de ansatte sidder ved deres arbejdsstationer. Omgivelserne skal ligeledes være inspirerende, ligesom luften på kontoret helst skal være frisk.

Investér i nogle planter og andet grønt, der kan skabe liv på kontoret. Samtidig er de med til at rense luften, og rummene, de står placeret i, fremstår rene og inspirerende. Det er ikke dyrt med planter, men de gør så meget.

 

Similar Posts