Generelt

Har du styr på dine kabler?

Selvom mere og mere elektronik bliver trådløst, så er der fortsat brug for kabler rigtig mange steder i både dit hjem, men også hvis du har en virksomhed. Der skal altså bruges pc kabler og en række andre kabler rigtig mange steder og til mange former for elektronik.

En PC skal bruge kabler

En stationær PC skal bruge kabler for at kunne levere til dine daglige opgaver. Der skal jo udveksles data mellem skærm og PC og evt. også printere og andre ting, som er tilknyttet din computer. Og så er det jo oplagt at vælge kabler, der har den bedste kvalitet for dermed at få din computer til at levere endnu bedre. Der findes nemlig kabler i forskellige kvaliteter og prisklasser, så her kan det være en fordel at have foretaget noget research. Så kan du finde det kabel, som passer bedst til dine behov.

USB kabler af forskellige slags

USB, der betyder Universal Serial Bus, er blevet en standard i rigtig mange sammenhænge. Det har ganske enkelt fået afløst de mange parallelle porte, så det er noget du ikke kommer udenom, når du skal købe nye kabler. Du skal være opmærksom på, at der findes USB-stik, der sidder på et USB-kabel, og så findes der USB-nøgler, som du kan bruge til at opbevare diverse data.

Kabler til videooverførelse

Når der skal overføres video, fra et device til en PC eller lignende, er det oplagt at bruge et kabel for at overføre hurtigst muligt. Det findes der mange forskellige løsninger på. Du skal her finde ud af, om du skal bruge et HDMI kabel, et DVI kabel, et VGA kabel eller måske et DisplayPort kabel. Og så findes der også AV kabler til kombination af lyd og billeder. Dit valg afhænger naturligvis af, hvilke devices du arbejder med. Igen er det en fordel at udføre lidt research på emnet, inden du køber.

Similar Posts