Gode tips

Hold på ferie på naturens præmisser

Sommeren 2020 bliver nok en, som mange kommer til at tænke tilbage på som noget helt specielt. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at mange primært vil huske det som året, hvor corona ramte os, og hvor det blev umuligt at rejse udenlands. I stedet for at se begrænsinger, så se mulighederne det har givet. Vi er blevet “tvunget” til at tænke i alternative baner, i hvert fald hvis man hører til dem, der plejede at rejse sydpå med fly.

En ting det med sikkerhed er godt for, er vores allesammens kære moder natur, der er så hårdt prøvet. At flere hundrede tusinde danskere (og mange andre nationaliter), ikke presser sig sammen i fly og bruger millioner af liter diesel og CO2 forurener i stor stil. Det betyder også, at mange kommer til at opleve Danmark fra steder de måske ikke har besøgt før.

Ta på naturferie

En af de muligheder, som tyder på at blive populær i år, er at tage på ferie i naturens tegn. I de seneste år er der blevet bygget flere og flere smelters (i stil med disse) som man for beskedne beløb på mellem 40 og 60 kroner kan booke og overnatte i.

Ved at vælge denne ferieform, er man mere eller mindre så tæt på naturen, som man kan komme. Samtidig slipper man for at skulle have et telt med, og man ligger stadig fint i tørvejr, hvis det skulle blive dårligt vejr. Ved mange af dem er der også installeret bålpladser (som disse), så man kan lave bål og mad. Ved flere og flere er der sågar toiletter lige i nærheden, så det ikke er helt primitivt, men man stadig har de mest nødvendige faciliteter.

Similar Posts