Gode tips

Husk at bevare dine ferieminder

Husk at bevare dine ferieminder

Ved enhver rejse er det vigtigt at få skabt nogle minder. En af de bedste måder at bevare minderne på, er vil at tage billeder på sin ferie og på sigt tage dem frem og mindes disse stunder. Mange betydningsfulde minder kan blive glemt hvis man ikke foreviger dem. Minderne kan man ikke ændre ved, men man kan hjælpe med at huske dem ved at have billeder, og som et gammelt ordsprog lyder, at et billede siger mere end 1000 ord. I dag har stort set alle en smartphone med et rigtig godt kamera, hvor det er en oplagt mulighed at bevare mindet, med et billede fra telefonen. Selvom mange mobilkamera efterhånden kan tage ligeså gode billeder som et almindeligt kamera, så kan det stadig godt betale sig at have et lidt bedre kamera med, som kan tage billeder med forskellige effekter.

Husk at tage dig tid, til at finde motivet

Det handler i høj grad om at have øje for at kunne tage gode billeder, og ikke mindst at finde et godt motiv. At blive en god fotograf er ikke noget man kan læse sig til. Det handler udelukkende om træning og mange skud. Ved at øve sig og tage billeder igen og igen i forskellige situationer og positioner, lære du nemmere at skyde de helt rigtige billeder. Selvom man ikke kan lære det ved at læse om det, så er der alligevel nogle gode råd til hvordan du kan få bedre billeder med enkle virkemidler.

Tager du eksempelvis mange naturbilleder, kan det være en rigtig god ide med et stativ, der holder kameraet fuldstændig stille. De kan koste tusindvis af kroner, men er det på hobbyplan kan du købe et der er lige til at have med i rejsetasken til ganske få penge , se fx dette kamerastativ til under 50 kroner. Du kan sagtens have det med i kufferten og med ud i naturen, det er også perfekt hvis du skal optage en sekvens hvor du står på ski eller lignende.

Similar Posts