Generelt

Hvad skal du gøre ved din inkontinens?

Har du problemer med at holde på vandet, og har du generelt problemer med inkontinens? I så fald skal du læse med her. Her giver vi dig nemlig nogle gode råd til hvordan du håndterer din inkontinens, og hvornår det måske kan være på tide at gå til en læge. 

Prøv bækkenbundsøvelser

Nogle gange kan man opleve inkontinens, simpelthen fordi tingene er blevet lidt løse forneden. I så fald kan nogle simple bækkenbundsøvelser virkelig gøre underværker, og ofte vil folk opleve at størstedelen af deres problemer med inkontinens kan gå helt væk af det. 

Prøv at kigge lidt på nettet efter gode råd til hvordan du kommer i gang med bækkenbundsøvelser. Læs desuden gerne op på dens effekter mod inkontinens og om der er mænd og kvinder der tidligere har oplevet at deres problemer med inkontinens helt er stoppet, efter de er begyndt med dem. 

Det er nemt nok at finde vejledninger til, hvordan man laver sådanne øvelser på nettet. Vær omhyggelig med at få den rette teknik og sæt eventuelt en alarm på din mobil så du huske også at få dem lavet. 

Hvis større problemer tag til lægen

Hvis du oplever meget store problemer med inkontinens i hverdagen og generelt er meget generet af det, så er det en god ide at tage til lægen. En god tommelfingerregel er altid at tage til lægen, hvis der er noget, som volder dig problemer eller bekymringer. 

En læge kan derefter tage stilling til, hvad det er, der skal gøres ved din inkontinens. Nogle gange kan nogle simple piller tage det værste, eller måske skal der noget helt andet til. 

Det kan endda være, at din læge fortæller dig at bækkenbundsøvelser kan være godt for din inkontinens. Hvis du allerede har været flittig med at lave disse, så fortæller du ham bare det.

 

Similar Posts