Gode tips

Mangler du inspiration til at spare op til din næste ferie?

At rejse er noget som rigtig mange mennesker virkelig elsker og ser rigtig meget frem til. For mange mennesker kan det virke healene for din krop og sjæl og dermed gøre at du slipper for at tage til psykologi i Aalborg, men i stedet kan tage ud i verden og opleve andre flotte steder og spændende kulturer. Men vi ved jo godt at det at rejse kan være en meget dyr fornøjelse nogle gange, især hvis du skal meget langt væk, eller være væk i lang tid. Derfor vil vi komme med vores bedste tips til at spare op til ferien her:

Lav et budget

Hvis du sætter dig ned og laver et ordentligt budget med alle dine indtægter og udgifter du har over et år, bliver det meget nemmere at finde ud af hvor meget du kan sætte af til siden hver eneste måned. På den måde forpligter du også dig selv til at sætte den mængde til at sidde hver måned allerede inden du begynder at bruge af de penge du har tjent.

Gør alt hvad du kan for at tjene ekstra

Du har måske allerede et job i forvejen, måske er det dit fuldtidsarbejde eller måske er det et fritidsjob ved siden af din SU. Det betyder jo oftest at du om aftenen har fri til at gøre lige hvad du vil. Her kan det være at du skal finde en lille tid til at finde et bijob du kan passe om aftenen. Det behøves ikke være alle aftenener, men hvis du bruger et par timer ekstra par at arbejde et par dage om ugen kan du hurtigt tjene lidt ekstra penge som du kan smide alle sammen ind på opsparingen så de er klar til at bidrage til din næste rejse. Det kan være med til at fremrykke processen meget.

 

Similar Posts