Generelt

Når en gynge kan gøre det sjovere

Eksperimenter og samleje har altid haft en eller anden særlig forbindelse. Kender man folk som holder sig til de klassiske positioner, så får vi en tendens til at sige at de bare laver den og den, at de kun gør sådan og sådan eller at de nøjes med. Tonen siger det hele; vi synes at folk der ikke eksperimenterer, er kedelige.

Men hvad kan man egentlig selv gøre når man tror at man har prøvet alt? Mange holder fast i monogami; sex er noget man gør indbyrdes i det forhold man er. Her kan man stadig have gjort sig meget i forskellige stillinger, prøvet med køkkenbord, skrivebord og udklædning; men hvad er det næste så?

Legetøj og genstande

I det øjeblik I opdager at I ikke kan gøre mere nyt med jer to og boligen, så er det tid til at tænke på genstande. En sexgynge er et godt eksempel på et stykke sexlegetøj som har mange muligheder i sig. Med en sexgynge kan man få støtte i en grad hvor man kan prøve helt nye positioner.

Den ene part er i sexgyngen og den anden er aktivt i gang i stillinger, der sikkert ikke har været mulige uden sexgyngen til at begynde. Man får med andre ord mulighed for at prøve nye positioner af ved at inddrage sexlegetøj; nogle vil være små genstande der fungerer til forspil, mens andre vil hjælpe med direkte stillinger.

Ved at have øjnene åbne og være villig til at prøve grænser og møbler af, så får man også nogle nye oplevelser. Man vil finde spændingen på ny og begynde at eksperimentere med det. Det starter måske med en sexgynge eller et andet stykke sexlegetøj, men det kan lede til mere end det.

Similar Posts