Gode tips

Pakkeliste til ferier sydpå

Kulden nærmer sig i Danmark og alle vil rejse til de varme lande. Er du en af dem der rejser sydpå til dejlige sommerdage, for at undgå vinterdepressionen? Så er du det rigtige sted. Her vil du få en god pakkeliste med de vigtigste ting.

Hvad skal jeg have med?

Når du skal på ferie er der mange ting, som skal med. Hvis vi starter fra en ende af, så er det vigtigste at have noget man kan pakke sine ting i. Derfor er det et must at have en kuffert. Når man rejser udenfor højsæson, har mange butikker og webshops tilbud på kufferter, så hvis man er heldig, kan man gøre et kup. Medens er det også vigtigt med en toilettaske til at putte alle sine toiletsager i, som blandt andet kunne være shampoo, creme, deodorant, hårbørste, tandbørste og så videre.

I forhold til mindre ting, er solcreme et must! Det er så vigtigt at beskytte vores sårbare hud mod solens stråler. Solbriller er også vigtigt, så beskytter vi øjnene mod solen og slipper for at rynke panden hvert andet minut. Man kan eventuelt også tage en sololie med, hvis man vil blive brun hurtigere.

Så går vi videre til tøj. Husk at tage badetøj med! Det er så hammer ærgerligt, hvis man lige glemmer sin lækre bikini derhjemme. Selvfølgelig kan man altid købe det på feriestedet, men det er stadig ærgerligt. Ellers så husk at pakke let tøj med, som for eksempel shorts, toppe, kjoler og så videre. Husk også to eller tre par fine kjoler til at have på, hvis i skal på en fin restaurant eller lignende.

Til sidst er der selvfølgelige de praktiske og forhåbentlige logiske ting, som for eksempel pas, billetter, kreditkort, penge, oplader og så videre.

I værste tilfælde kan man købe de/den ting man har glemt på feriedestinationen.

Similar Posts