Generelt

Prøv ægte napolitansk pizza med populær ny pizzamel

pizzamel

Pizza er elsket verden over, og det er ikke uden grund. Den kan tilpasses de fleste smagsløg, og den kommer med alverdens forskellige traditioner, alt efter hvor i verden du spiser den.

Bare i USA ser man den evige diskussion mellem den tynde, sprøde New York-slice og den tykke deep-dish fra Chicago.

Tipo 00 pizzamel er vejen frem

Det gode ved pizza er, at det faktisk slet ikke er så svært at lave selv. Har du en ovn, så er du allerede godt på vej. Men det er nu endnu nemmere at få en autentisk pizzaoplevelse i dit eget hjem.

Italienerne bruger altid den ekstra fintmalede mel ‘Tipo 00’, som du kan finde lige her. Den er den mest populære af slagsen, og nu er den endelig kommet i handlen i Danmark.

Sprøde og luftige pizzaer

En Tipo 00 mel giver dig sprøde og luftige pizzaer, som den slags du kan finde i Napoli. Det er en nem måde at give dine pizzaer et løft på.

Et andet godt tip er at investere i en pizzasten, som du kan bruge i din almindelige ovn. Stenen simulerer en stenovn, og den giver den lækreste bund på dine pizzaer.

Ægte italiensk nydelse

Med den rigtige pizzamel kan du overraske dine venner og familie med ægte italiensk nydelse. Prøv dig frem med klassiske toppings som tomatsovs og mozzarella, eller prøv en pizza bianco, en hvid pizza, som laves med kartofler og en hvid sovs.

Fermenteret pizzadej

Det er nemt at smide en pizzadej sammen i køkkenet, men hvis du lige vil hæve den til et højere niveau, så skal du huske at bruge Tipo 00 pizzamel.

Det kan også give en rigtig lækker smag, hvis du lader dejen fermentere i køleskabet i 1-2 døgn før brug.

 

 

Similar Posts