Gode tips

Prøv disse billige destinationer i Europa

Alle kender til rejser til de store europæiske byer. Enten har du selv været der eller så kender du helt sikkert nogle der har været der. Her snakker vi selvfølgelig om steder som London, Paris, Berlin, Rom og så videre. Men Europa byder selvfølgelig også på en række andre lande med lækre storbyer og rig kultur og kan samtidig være langt billigere end de overnævnte. Hvis man tager billigere på ferie, så er der jo selvfølgelig også flere penge man kan bruge på sig selv og hinanden og derfor kan man også få lidt ekstra romantik på ferien som du måske kan hente inspiration til her. Derfor vil vi her komme med vores guide til den billige ferie i Europa.

Bulgarien

Bulgarien er mange gange blevet anerkendt som en af de lande der billigst at rejse i. Uanset om det handler om mad, hotel, transport eller noget andet, så ligger prisen langt under hvad man kan forvente i mange andre storbyer. Hovedstaden hedder Sofia og her kan du se mange dejlige ting, men hvis du ønsker mere sol og strand kan det være du skal tage ud til kysten og besøge Sunny Beach en gang

Ungarn

Ligesom med Bulgarien så er Ungarn også en meget billig destination at tage til. Rigtig mange vælger at tage til Budapest for at besøge de kendte bade, store katedraler og nattelivet, men der er en lang række byer i nærheden som bestemt også er et visit værd for jeres rejse.

Tjekkiet

Tjekkiet har en rig historie som du også kan se med middelalderslotte og flotte katedraler. Prag er en ren turist magnet og derfor er der rigtig meget man kan fordrive tiden med. Selvom Prag er kendetegnet som en billig by, så er det stadig næsten dobbelt så dyrt som andre byer i Tjekkiet. Derfor hvis du vil spare endnu mere, kan det være du skal finde en anden by at besøge.

Similar Posts