Gode tips

Pynt væggen med fototapet

Lige som alle os andre ønsker du sikkert at have et flot hjem. Det skal også være hyggeligt, og du skal føle dig hjemme i det. Derfor har du indrettet dig med møbler, som du synes er flotte, og du har fyldt hjemme med dine personlige ting. Men har du også husket væggene? Her når du hurtigt langt med fototapet.

Mangler der lidt pynt på væggene, så pynt det med et motiv. Med fototapet kan du lade motivet fylde hele væggen. Det vil være noget helt andet end at hænge en enkelt plakat – eller mange – op. Det giver et andet udtryk.

Sæt verden på din væg

Du kan vælge imellem mange motiver til din væg. Alt du kan forestille dig i verden er en mulighed. Se bare det store udvalg på denne side.

Du kan pynte din væg med et kort over hele verden. Eller et lille udpluk af verden. Du kan vælge naturmotiver, citater eller fantasy-motiver som drager og lignende. Der er noget for enhver smag.

Din væg kan få lige det motiv, du bedst kan lide. Er du meget interesseret i drager, kan du få en på din væg. Kan du godt lide naturen, kan du få den ind i dit hjem med et flot naturmotiv på væggen.

En nem dekoration

Nogle gange er den nemme løsning også en god en. Sådan er det med fototapet. Det er nemlig nemt at sætte op, men du får en stor effekt af det.

I stedet for at hænge en hel masse billeder og plakater op kan du dekorere væggen med ét stort billede.

Et stort motiv på væggen giver et rum et helt andet udtryk. Du kan helt forandre din stue ved bare at sætte en strand op på væggen. Eller du kan flytte en skov ind i soveværelset, så du kan sove i det grønne.

Similar Posts