Generelt Gode tips Storbysferie

Rejs ud og bliv inspireret af udlandets designermøbler

Danmark giver nu lov til at rejse til bestemte destinationer, hvilket betyder at der er mange som alligevel ikke har fået aflyst deres ferie denne sommer – og andre har nu muligheden for at komme til udlandet, i stedet for at holde ferie i Danmark. Men når du nu kommer til din ferie destination, hvad skal du så lave? Vi kan ikke være sikker på at alle attraktioner på den enkelte ferie destination er åbent, selvom hotellerne og ferielejlighederne tager gæster ind. I skal derfor få sat jer ind i, hvad der har åbent, og hvad der ikke her åbent.

Vælg en attraktion som inspirerer dig

En attraktion (Om man vil), som kunne være meget interessant at besøge, kunne være et showroom, hvor der bliver udstillet designermøbler, fra flere forskellige kendte og mindre kendte designere. Der findes rigtig mange showroom på verdensplan, og der er stor chance for at netop din feriedestination også har ét, et sted – det kræver bare lidt undersøgelses.

Uanset om man er interesseret i at have designermøbler i sit hjem, eller ej, så kan det være en rigtig fed oplevelse at gå rundt og se de mange stile, som de forskellige designere bruger i deres stil. Måske kan du blive inspireret til jeres egen indretning, og det kan også være at du finder én eller to mindre ting, som godt kunne stå derhjemme. Hvis du tilfældigvis finder et møbel som du bare må eje, bør du naturligvis finde en løsning på at få det hjem til jer, eller finde møblet hos en anden forhandlere, hvis dette er muligt.

Hvis du venter lidt med ferie i udlandet

Hvis du hellere vil være på den sikre side, og i stedet bliver hjemme i Danmark denne sommer, så kan du naturligvis også besøge showrooms og blive inspireret til designermøbler hjem til – herhjemme i Danmark. Vi har flere forskellige showrooms herhjemme, og webshoppen Designovation har f.eks. deres liggende i København Ø. Skal din ferie alligevel bruges i København eller bare på Sjælland, så tag en dag ud – og besøg Designovations showroom.

Similar Posts