Gode tips

Rejse i dit sabbatår

Trænger du til et afbræk fra skolebænken? Et sabbatår kan være en rigtig god idé, hvis du har brug for at opleve noget nyt, blive udfordret og lære dig selv bedre at kende. Tag et år eller to ud af kalenderen og brug dem på lige netop det, som du synes kunne være fedt! Har du lyst til at udfordre dig selv, få uforglemmelige oplevelser og møde en masse nye mennesker? Så tag på en af Adventuredk’s rejser i dit sabbatår og bliv klogere på både verden og dig selv.

Adventuredk tilbyder grupperejser til alle afkroge af verden. Om du er til vild adventure, smuk natur, frivilligt arbejde eller spændende kultur, vil der garanteret være en rejse for dig. Vores rejser varierer i længde og varer alt fra 2 uger til 3 måneder. På den måde kan du vælge lige præcis den rejselængde, der passer til dig. Det er også muligt at kombinere flere af vores rejser, der ligger i forlængelse af hinanden, hvis du har lyst til at rejse i endnu længere tid. Tjek vores rejsekalender og se alle de mange muligheder!

At rejse i dit sabbatår kan være lige præcis det afbræk, du har brug for, inden du skal i gang med et nyt studie. Du kommer langt væk fra hverdagen i Danmark og får oplevelser, som du vil huske resten af livet. En rejse giver dig også en masse nye erfaringer og vil gøre dig klogere på hvem du selv er, og hvad du vil med dit liv. Man kan næsten ikke undgå at få sat livet i perspektiv, når man begiver sig så langt væk hjemmefra!

Det bedste ved en grupperejse med Adventuredk er at du skal dele alle de fantastiske oplevelser med din rejsegruppe. I er der for hinanden hele rejsen igennem, og vil hurtigt skabe et specielt bånd mellem jer. Når I kommer hjem fra rejsen, vil det ikke kun være med minder i kufferten, men også med en håndfuld venner for livet!

Similar Posts