Generelt

Sådan husker du at lave bækkenbundsøvelser

Bækkenbundsøvelser er altid gode at gøre at lave; det kan give os en meget bedre indre struktur, og det kan give os et meget bedre sexliv. Men af en eller anden grund har vi det med at glemme at lave dem, og derfor får du her en række gode råd til, hvordan du husker at få lavet dine bækkenbundsøvelser. 

Lær at gøre dem rigtigt

Du har sikkert hørt om bækkenbundsøvelser før og mener selv, at du har en forståelse af, hvordan man laver dem. Men har du nu også det?

Det er en god ide rent faktisk at lære at lave dine bækkenbundsøvelser ordentligt og korrekt, hvis du gerne vil til at tage dem mere seriøst. Læs på https://empelvic.dk/baekkenbundsoevelser/ om hvordan du laver korrekte bækkenbundsøvelser. 

Øv dig først frem med at lave bækkenbundsøvelser, imens du har artiklen ved siden af dig, som du kan refererer til. Vær sikker på at du har helt styr på teknikken, før du lægger artiklen væk. Hvis du først har styr på teknikken og kan huske den på et rent muskulær niveau, så er det nemmere for dig at huske, hvordan du laver dem senere hen.

Sæt en alarm

Den bedste måde at huske at lave dine bækkenbundsøvelser på er simpelthen ved at tage en alarm. Ligesom du måske har en alarm sat til for at huske bestemte piller, så bør du også have en alarm sat til, så du husker at lave dine bækkenbundsøvelser. 

Du kan alternativt sørge for, at du får dem langt ind i en fast rutine. For eksempel kan du sige til dig selv at du skal lave dem, imens du børster tænder om morgenen og aftenen. Skriv eventuelt en lille note og klistre den på dit badeværelsesspejl, så du husker det, næste gang du står derude og børster bisserne. 

 

Similar Posts