Generelt

Skal du ud og rejse? Her er fem gode råd!

Hen over sommeren er der mange mennesker, som pakker kufferten og rejser ud i verden – hvad enten det er på Kenya safari, storbytur i New York, badeferie i Tyrkiet eller måske et helt andet sted i verden. Her får du fem gode råd, hvis du har besluttet dig for at tage på en rejse, eller overvejer at pakke kufferten og komme afsted.

  1. Lav en pakkelise. Det er en god idé at undersøge hjemmefra, hvilke ting, der kan være gode at medbringe på rejsen. Sørg også for at krydse tingene på listen af, som du løbende anskaffer dig dem eller pakker dem ned i kufferten. På den måde kan du holde et overblik over de mange ting, som du skal huske.

  2. Hav styr på papirerne. Hvis du rejser i Europa, er det smart at medbringe det blå EU-sygesikringskort. Sørg også for at du har styr på dit pas samt på visumreglerne til din rejsedestination, og vær sikker på at du har helt styr på din rejseforsikring, i tilfælde af at uheldet skulle være ude, når du er afsted på din rejse.

  3. Sørg for at du har alle de relevante vaccinationer i forhold til din rejsedestination, så du ikke ender med at blive alvorligt syg på grund af bakterier, virus eller lignende på din rejse.

  4. Pas på maven. Det kan være en god idé at medbringe desinfektionsmiddel til hænderne, håndkøbsmedicin mod maveonde, undersøge om du kan drikke vandet i det pågældende land, samt, når du befinder dig i landet, gå særligt efter mad, som er kogt eller stegt.

  5. Hold tæt med at du skal afsted – både før og under rejsen. Det kan være fristende at lægge feriebilleder på Facebook, mens du er afsted. Dog er dette ofte en invitation for indbrudstyve, da de herved ved at du ikke er hjemme.

Similar Posts