Gode tips

Tag på en rejse med gin

Der er rigtigt mange af os som måske godt kan lide gin, men mange har aldrig rigtigt investeret i at prøve nogle af de bedre flasker og det er en skam. Som med alt andet alkohol, så har det en markant anden smag, hvis man bruger lidt flere resurser på at købe sin gin. Det giver en muligheden for at peppe de velkendte drinks op med noget gin, der måske er et par længder over det billigste i supermarkedet. For at det skal blive en succes skal man dog også have styr på, hvordan man laver de gode drinks.

Brug tid på dine drinks

Hvis man bruger noget tid på at perfektionere et par drinks med gin i, så har man altid et godt kort på hånden, hvis man skulle få gæster. Som regel behøver man ikke mere en to til tre drinks med en given alkoholgruppe og så er man ret godt på vej. Man skal dog bare også sørge for, at ens udstyr er i orden til at lave de gode drinks. Hvis ikke man har de basale remedier til at lave de gode drinks, så bliver de aldrig mere end middelmådige.

En god gin og en god tonic

Man skal lave en god drink med de bedste råvarer over hele linjen. Det kan godt være, at man har investeret i en god gin, men hvis man ikke har en tilsvarende god tonic eller hvad det nu måtte være, så kan det nemt blive den begrænsende faktor for, hvor god ens drink kan blive. Hvis man har tænkt sig at investere i sine drinks, så skal man også gøre det ordentligt. Start med en god gin og find derefter alle de andre ingredienser til dine cocktails – så er du om ikke andet sikret en god brandert mens du eksperimenterer med din nye gin.

Similar Posts