Generelt

VIL DU NYDE DE KOLDE MÅNEDER PÅ TERRASSEN?

Du kan med fordel nyde de kolde måneder på terrassen. Det er hyggeligt med en god stund på terrassen, hvor man får frisk vind i ansigtet og god mulighed for at nyde de sidste soltimer eller den flotte stjernehimmel. Det kan hurtigt blive koldt, hvis man sidder på terrassen hen mod aften, eller hvis man begiver sig derud i de kolde måneder. Her kommer nogle gode idéer til, hvordan du kan udnytte terrassen optimalt i kulden.

Køb en terrassevarmer

Hvis du gerne vil holde varmen, kan du købe en terrassevarmer. Det giver dig mulighed for at være på terrassen, selvom det er koldt. Der findes et stort udvalg af terrassevarmere, så du kan finde den, der dækker dit behov. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have optimal varme til benene. Hvis det er tilfældet, kan du købe en lille terrassevarmer, og stille under bordet. Der findes også store terrassevarmere, som står på selve terrassen, eller som hænger på en ydervæg ved siden af spisebord eller loungemøbler.

Gør det ekstra hyggeligt i de kolde måneder

Udover en terrassevarmer, kan du købe en stak tæpper og tage med ud til spisebord og loungemøbler. På den måde kan du dække dig fuldstændigt ind, hvis du f.eks. har en terrassevarmer, som sørger for varmen til overkroppen, og et tæppe, som sørger for varmen til underkroppen. Du kan sidde ude i noget tid med en kop varm kakao, eller andet som kan lune godt mens man sidder der. Du kan vælge at gøre det ekstra hyggeligt på terrassen ved at pynte op med lyskæder, så du får en nærmest magisk stemning. I juletiden kan du servere varm gløgg og æbleskiver på terrassen og få den samme julestemning, som man får, når man mødes i gågaden.

Similar Posts